Όλοι στην αντιφασιστική κινητοποίηση
Τρίτη 25/6, 19:30, πλατεία Σημηριώτη, Νέα Ιωνία!

Καταγγέλλουμε την απαγόρευση της σημερινής προγραμματισμένης αντιφασιστικής συγκέντρωσης και διαδήλωσης στο Νέο Ηράκλειο από την αστυνομία και την κυβέρνηση! Η ξεκάθαρη μεθόδευση χτυπήματος του δικαιώματος στη διαδήλωση δε θα περάσει!

Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της αγαστής συνεργασίας κράτους και παρακράτους. Το σύστημα κάνει πλάτες στους φασίστες αφήνοντάς τους να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στις γειτονιές μας, τρομοκρατώντας και τραμπουκίζοντας. Τώρα χρησιμοποιεί τα "δύο άκρα" και το "σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή" για να καταστείλει λαϊκές κινητοποιήσεις.

Δεν πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Οι φασίστες είναι το δεξί χέρι του συστήματος, τους χρειάζεται και τους θρέφει ως ανάχωμα στους ταξικούς και λαϊκούς αγώνες. Πάει μαζί με την ενίσχυση της καταστολής και τρομοκρατίας, της φασισρικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής από το "επίσημο" αστικό πολιτικό προσωπικό.

Να μην τους περάσει! Όλοι στο δρόμο ενάντια στην απαγόρευση! Σήμερα, στις 19:30, στην Πλατεία Σημηριώτη διαδηλώνουμε ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά!

Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί!